Najsvežije vesti vezano za rad joga centra pogledajte na Fejsbuku

Facebook Image

A Kisterem program idopontjai

 

 

 

 


Hétfő

 

Kedd 

 

Szerda

 

Csütörtök

 

Péntek

 

Szombat  

 

Vasárnap 


 

 


 


 9:30-11:00


kis mama jóga

    (Emese)


 

 

 

17:00-18:30 

 

Kismama Yoga

(Emese)

 

Szerb nyelven

 


 

17:00-18:30

 


 

kis mama jóga

(Emese)

 

 

 

 

 

 

 

 

19:30-21:00

 

Mérsékelt Hatha Yoga

 

(Mira)

 


 

20:00-21:30


Hahota jóga

 

 

  

 

 


 

 

 9:30-11:00


 

 

Mérsékelt Hatha Yoga

 

(Mira)

 


 

 


 

 

          

   

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 


   

 

 

 

 A többi időpont amely a nagy teremben van megtartva, külön a kezdőlapról lehet megtalálni a NAGy Terem órarendje cimen.

 

 

KIS TEREMBEN A TAGSAGI DÍJAK
Jóga magyar nyelven

- egy alkalmi        300 din
- tíz alkalmi          2000 din


Jóga gyerekeknek

- egy alkalmi       150 din


Kismama jóga

-egy alkalmi        300din

-tíz alkalmi           2700din.

 

 


Kratak opis vežbi:

 Restorativna Joga- prijatne ,rasterećejuće  vežbe istezanja u kojima se duže ostaje (i do 5 minuta u nekima) tako povećavajući efekat opšteg opuštanja razblaženjem grubih energija,odlična kad nemamo želju za fizičko naprezanje ,samo za odmor.


Joga za trudnice -  Čas Joge za trudnice sadrži sve elemente regularnog Joga časa, ali sa modifikacijama telesnih,disajnih i mentalnih (relaxacije)vežbi koje su prilagođene trudnicama koji pomažu prevenciju i lakše savladjavanje telesnih i mentalnih  teškoća tokom trudnoće,kod porodjaja i u periodu posle. Učeći kako svesno i lako prolaziti kroz taj blagoslovljen period.


 Zabavna Joga za decu-  Yoga program prilagodjen uzrastu dece od 3 do 6 god sa telesnim ,disajnim i mentalnim vežbama kroz zanimljive priče, i druga grupa za decu od 7 do 12 sa vežbama namenjenim za taj uzrast. Vežbe povećavaju svesnost o pokretima,osećajima kognitivnih procesa na nivou odredjenih uzrasta koje doprinose kvalitetnijem ponašanju i medjuljudskih odnosa ,i otvorenosti uma za usvojenje zdrave životne filozofije za postajanje prave slobodne ,produktivne individue.


Joga za mame sa bebama - mame kroz vežbe zajedno sa bebama , povezuju se kroz jezik dodira ,podstiču zdrav razvoj kretnji bebe i svoju telesnu duševnu obnovu posle porodjaja u društvu gde nalaze razumevanje i podršku.


Joga za zdrava ledja-   za prevenciju i olakšanje kod bolnih ledja.povećavajući svesnost o pravilnostima pokreta, povećavanje snage i elastičnosti odredjenih mišića za rasterećenost kičme kroz vežbe i razrešavanje psihičke osnove bolnih ledja kroz vežbe relaxacije(meditacije)